Proizvodi

Proizvodi Proizvodi Proizvodi Proizvodi Proizvodi Proizvodi Proizvodi Proizvodi Proizvodi Proizvodi
 • Zamrznuto voće

  Plodove, koje ubiramo na našim plantažama i plantažama naših kooperanatam, u najbržem mogućem roku dovozimo do naših prerađivačkih kapaciteta. Način i higijena branja, kao i način i brzina zamrzavanja nam omogućavaju da Vam ponudimo potpuno bezbedan, vrhunski proizvod.
  Posebnu pažnju poklanjamo odabiru sorti, gde nam je prvenstveni cilj da proizvedemo kontrolisan i kvalitetan plod, koj ise izdvaja po sastava, ukusu i mirisu.
  Naše odabrane sorte maline, kupine i jagode su nešto što pravi razliku u vašim proizvodima.
 • Zamrznuto povrće

  U ponudi imamo ljušteni file, zamrznute crvene pecene paprike, pojedinačno zavrzavane. Kao i blok zamrznute ljuštene pecene paprike, sorte Kurtovke i Demirska kapija. Pored pecene crvene paprike imamo pecenu ljustenu crvenu papriku sa semenom lozom, kao i crvenu i zelenu secenu papriku u kocki i rezancu.

 • Zamrzunti voćni pirei i sokovi

  Uberi ukus

  Pored vocnih pirea jagodičastog, jabučastog i koštičavog voća, imamo i pire i sokove od agruma i egzotičnog voca. Ono što naše vocne pire i sokove izdvaja od drugih sličnih proizvoda je da su potpuno prirodni, bez dodatog šećera, veštačkih boja i aroma sa produženim rokom trajanja.

  Vocni pire manga, marakuje, maline, jagode, kokosa, visnje, yuzu-a, bele i crvene breskve i ostali ukusi iz našeg asortimana su neizostavni deo za pripremu jela, kolača, sladoleda, koktela i drugih poslastica. Među 25 raspoloživih ukusa možete pronaći i BIO varijante.

   

 • Zamrznuti koncentrat voća

  Posebno u našoj ponudi imamo 100% zamrznuti prirodni, koncentrovani vocni sok od limuna sa 6% pulpe i koncentrovani vocni sok od pomorandze i limet sa pulpom (brix 45-46). Ovakav proizvod uz dodatak vode je ekvivalentat, prirodnom cedjenom soku u količini od 5,6 lit.

  Prednost ovog proizvoda je prvenstveno smanjenje troškova radne snage, zatim u uvek istom kvalitetu i koncentraciji, sa čime dobijate vaše proizvode mikrobiološki ispravne i standardizovane. Na kraju najveća prednost je što imate dodatnu dobit. Koncentrovani voćni sok je potpuno prirodan, bez dodatnih veštačkih boja i ukusa. Jednom odrmznut proizvod može se čuvati u frižideru do 7 dana, a rok trajanja zamrznutog koncentrata vocnog soka je dve godine. Jednom odmznut proizvod ne sme se ponovo zamrzavati.

 • Voćni sirupi

  U želji da našu ponudu proširimo i približimo što većem broju potrošača, pokrenuli smo i posebnu liniju vocnih sirupa. Vocni sirupi su napravljeni od najkvalitetnijih domaćih i uvoznih sirovina koje omogućavaju dobijanje vrhunskih koktela, kafa sa različitim ukusima, kao i drugih alkoholnih i bezalkoholnih pića. U asortimanu imamo 12 odabranih ukusa.

 • Zamrznuti pekarski proizvodi

  Naša želja je sve ove godine bila da spojimo i ponudimo naše najbolje proizvode i ukuse sa najboljim ukusima iz sveta i da ih približimo kako domaćim tako i inostranim potrošačima.  U toj želji smo sa našim partnerima, koji se bave proizvodnjom tradicionlnih pekarskih proizvoda sa ovih prostora, u ponudu uvrstili i domace pite sa sirom, mesom, krompirom, pite sa visnjama i dulekom, bureke i više vrsti domacih knedli kao i knedle sa posebnim vocnim punjenjem.

 • Ostali proizvodi

  Pored palete naših proizvoda, u ponudi imamo i različite proizvode kako domaćih tako i inostranih dobavljača. Naš moto za ovu kategoriju proizvoda je da uz najpovoljnije cene ponudimo što kvalitetnije proizvode. Nadamo se daćete se u to sami uveriti.

 • Zamrznuti prelivi

  Prelivi su dobijeni od našeg najkvalitetnijeg voća po posebnoj tehnologiji, koja omogućava da proizvod sačuva ukus i kvalitet voća. Sadržaj voća u njima je 70%, bez veštačkih boja, aroma i konzervanasa. Upotreba: sladoledi, sorbei, torte, kolači, jogurt...