Frigoland

Shop

ZAMRZNUTO POVRCE

Zamrznuto Povrće

Naslovna  >  Zamrznuto povrće

~ Zamrznuti proizvodi ~

Zamrznuto povrće

U ponudi imamo ljušteni file, zamrznute crvene pečene paprike, pojedinačno zamrznute. Kao i blok zamrznute ljuštene pečene paprike, sorte Kurtovke i Demirska kapija. Pored pečene crvene paprike imamo pečenu ljuštenu crvenu papriku sa semenom lozom, kao i crvenu i zelenu sečenu papriku u kocki i rezancu.

Blok crvene pecene paprike

FRIGOLAND – zamrznuto povrće

Blok crvene pečene paprike

Frigoland vam donosi vrhunski kvalitet blok zamrznutih ljuštenih pečenih paprika, savršeno prilagođenih kako za pripremu raznovrsnih jela tako i za industrijsku proizvodnju.  Naše paprike su pažljivo birane, pečene i ljuštene, a zatim brzo zamrznute kako bi zadržale svoju prirodnu svežinu, bogat ukus i nutritivne vrednosti. Dostupne su sorte Kurtovke i Demirska kapija, poznate po svom izuzetnom ukusu i teksturi.

Pakovanje10-15 kg

FRIGOLAND – zamrznuto povrće

File oljuštene crvene pečene paprike

Frigoland vam predstavlja vrhunski kvalitet filea oljuštene crvene pečene paprike, idealnog kako za raznovrsne kulinarske kreacije tako i za industrijsku proizvodnju. Naši filei paprike pažljivo su birani, pečeni, oljušteni i brzo zamrznuti kako bi zadržali svoju prirodnu svežinu, intenzivan ukus i nutritivne vrednosti. Ovaj praktični proizvod je već pripremljen za upotrebu, što vam štedi vreme u kuhinji.

Pakovanje10-15 kg

File oljustene crvene pecene paprike